| Новини | Нагородження переможців конференції "Фізика, електроніка, електротехніка (ФЕЕ-2024)

Нагородження переможців конференції “Фізика, електроніка, електротехніка (ФЕЕ-2024)

 

            У рамках відзначення Дня науки 17 травня на кафедрі ЕКТ відбулося урочисте вручення призів переможцям конкурсу на кращу доповідь, представлену на конференції «Міжнародна науково-технічна конференція студентів та молодих вчених «Фізика, електроніка, електротехніка (ФЕЕ-2024)», яку організовує та проводить СумДУ. На секцію “Електронні системи, прилади і засоби кодування інформації”, яку веде кафедра було подано 29 тез доповідей. В результаті вона виявилася найбільшою секцією серед усіх представлених на конференції за кількістю поданих тез. Доповіді за матеріалами досліджень представлялися як у відіорежимі так і безпосередньо в аудиторії, де і проходила конференція.

 

            Свої доповіді представили, як аспіранти кафедри,  так і  студенти спеціальностей “Електроніка” (освітня програма “Електронні системи та компоненти”) та “Телекомунікації та радіотехніка”. Після закінчення доповідей комісія, сформована з викладачів та науковців кафедри, визначила переможців в двох різних категоріях: серед студентів і аспірантів.

 

            Серед представлених доповідей було прийнято рішення розподілити місця наступним чином:

 

            Студенти.

            1 місце – студент гр. ЕС-01 Кролевецький Владислав за доповідь “Стабілітрони у якості малосигнальних діодів з низьким струмом утікання для захисту літій-іонних акумуляторів” (без керівника).

 

            2 місце – студент гр. ІНм-31 Лифар Ігор ”Дворежимне керування інжекційним струмом потужних лазерних діодів” (керівник студента Дяченко О.В.).

 

            3 місце –  студент студент гр. ЕС-01 Шевцов Богдан ”Електроніка для економного опалення будинку ( керівник студента Новгородцев А.І.).

 

            Аспіранти.

            1 місце – аспірант Лифар Сергій за доповідь “2D сканер для комбінованого лазерного відпалу тонких плівок широкозонних матеріалів” (керівник аспіранта Опанасюк А.С.).

 

            2 місце – аспірант Шкиря Юрій Двох екструдерний 3D принтер для друку електроніки” (керівник аспіранта Опанасюк А.С.).

 

            3 місце – аспірант Бойко Богдан ”Раманівська спектроскопія легованих Cu плівок ZnO, отриманих методом спрейпіролізу ” (керівник аспіранта Опанасюк А.С.).

 

            3 місце – аспірант Васильєв Віталій ”Вплив легування індієм на структурні та оптичні характеристики плівок ZnSe, отриманих методом термічного вакуумного випарування для використання в електроніці» (керівник аспіранта Опанасюк А.С.).

 

            До речі, Шевченко Мирина, секретар секції “Електронні системи, прилади і засоби кодування інформації” за багаторічну велику роботу з підготовки тез до друку в матеріалах конференції ФЕЕ одержала подяку від декана факультету ЕЛІТ.

Orientation: 1

 

Бажаємо всім переможцям, аспірантам, співробітникам та студентам кафедри ЕКТ нових наукових успіхів і досягнень!